Handelsbetingelser & Betaling

Du har hos SpeedGaming flere muligheder for betaling.
Der kan enten betales pr. Bankoverførsel, Kreditkort.
Alle beløber skal være opgivet i DKK dog senest ved betaling.

Betaling pr. Bankoverførsel:
Vælger man at betale pr. Bankoverførsel får du først, adgang til serveren når pengene er gået ind på SpeedGaming konto. det koster ikke mere end hvis du betaler med Kreditkort kan vi typisk give dig adgang til produktet samme dag som du bestiller.

Betaling pr. Konto:
Vælger du betaling med konto, skal du først oprettes som konto kunde hos os. (Kun muligt for offentlige institutioner og virksomheder hvor vi kan søge en kredit oplysning)

Sydbank, Odense.
Konto 7059 000105030 - husk at opgive dit navn eller ordrenummer.

Leveringsbetingelser

1. Bestilling
Du kan bestille via Internettet.
Når du bestiller via Internettet modtager du en ordrebekræftelse i løbet af dagen i din browser og senere via E-mail (såfremt du har opgivet korrekt E-mail adresse)

2. Priser
Alle priser er incl. 25% moms, hvor intet andet nævnes, og der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Bestilling af server
Ved bestilling af en server kræver SpeedGaming at profilen påkøber er udfyldt med navn, efternavn, adresse, telefon nr og en gyldig email. Når du lejer en server ved SpeedGaming, accepterer du ikke at bruge serveren til andet end hvad den står angivet til. Hvis ikke du overholder dette, ser SpeedGaming sig berettigede til at opsige lejeaftalen med omgående virkning, uden nogen art for tilbage betaling. Kunden er forpligtet til at kontakte SpeedGaming hvis der skulle fremstå problemer med serveren, så SpeedGaming kan rette fejlen. Dette kan gøres via vores Live Support, HelpDesk, Email.

4. Support af tredjepart plugins
SpeedGaming er på ingen måde forpligtet til at yde support på anvendelse af tredjepart plugins, der er installeret på serveren også kendt som plugins, mods. Det er med andre ord kundens eget ansvar at finde ud af hvordan et plugin/mod virker, såfremt kunden har valgt at aktivere det på sin server, dog kan vi være behjælpelige med det. Bemærk at nogle plugins/mods ikke fungerer optimalt sammen med andre mods, hvilket ikke er Speedgamings ansvar at sikre at de gør. Vi gør dog vores bedste hele tiden for at teste og sikre at så mange plugins/mods virker bedst muligt.

5. Fortrydelsesret hosting produkter
Du har som kunde altid 14 dages fortrydelsesret, så længe serveren ikke har været taget i brug på noget som helst tidspunkt. Er serveren allerede taget i brug frafalder din fortrydelsesret omgående og det vil ikke længere være muligt at få lejeudgiften for den valgte periode returneret. Bemærk at der er tale om en serviceydelse og ikke et håndgribeligt produkt.

6. Bestilling af shroudBNC
Når du bestiller en shroudBNC ved os. Så har vi et par krav som er vigtigt for dig som kunde, at du overholder. Ved brud af QuakeNets regler (www.quakenet.org/rules) vil din sBNC blive slettet, og INGEN form for tilbagebetaling vil blive givet.

7. Opsigelse
Opsigelse af en service hos SpeedGaming sker helt automatisk når dit produkt udløber. Medmindre du forlænger lejeperioden, du skal altså ikke foretage dig noget, hvis du ikke længere ønsker at anvende Speedgamings ydelser. Lejeperioden er uopsigelig i den forudbetalte periode. Det er også kundens eget ansvar at planlægge hvor lang tid lejeperiode der ønskes.

8. Misbrug af systemerne
Groft misbrug eller lignende arter af misbrug på Speedgamings systemer eller ydelser kan medføre nedlukning af kundens konto og de ydelser/produkter kunden måtte have betalt for på daværende tidspunkt.

Kundeservice
Fravigelse af salgs- og servicebetingelserne kan kun ske skriftligt med Speedgamings ejere.
Der tages forbehold for trykfejl, pris- og kursændringer samt ændringer i
produkternes specifikationer.

 


    
40